Vissen


Hieronder vind je ons assortiment vissen. Net zoals bij onze koralen geldt dat wij met veel WYSIWYG (What You See Is What You Get) dieren werken. Dit geldt in het bijzonder voor dieren met bijzondere keurslagen en dieren met een jeugdkleed.

 

Veel van onze moeilijke eters (zoals pitvissen en pincetvissen) zijn gewend aan diepvriesvoeding. Dit betekent dat ze een aanzienlijk grotere overlevingskans hebben als ze eenmaal in jouw eigen aquarium zwemmen. Het eten van diepvriesvoeding wordt altijd benoemd bij de vissen die dat doen.

Wil je meer zekerheid? Wij kunnen lastige eters tegen een meerprijs laten wennen aan diverse soorten diepvriesvoeding. De mogelijkheden verschillen van dier tot dier. Houdt er rekening mee dat wij wel een aanbetaling vragen voor deze opdrachten, en dat niet alle dieren mogelijk zijn. Sommige dieren kennen simpelweg te veel uitval om tegen een realistische prijs over te wennen naar diepvriesvoeding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op de pagina Contact vind je het contactformulier en directe emailadres.

 

Op zoek naar een vis die hier niet staat? Wellicht kunnen wij deze wel voor de bestellen. Ook hiervoor vragen we je om contact op te nemen via ons contactformulier.

 

Al onze vissen kunnen aan huis bezorgd worden via onze persoonlijke bezorging. Ophalen mag natuurlijk ook gewoon